June 29, 2019

Informujemy, że zgodnie z obowiązującym prawem zamieściliśmy w ogólnodostępnej bazie danych sprawozdanie z działalności. Sprawozdanie jest dostępne na stronie www.niw.gov.pl. Aby zapoznać się z jego treścią należy w zakładce Sprawozdania OPP / Przeglądanie sprawozdań wpisać numer KRS naszej Fundacji: 0000559333.

December 31, 2018

Życzymy Wam Nowego Roku
pełnego optymizmu, radości,
szczęścia i powodzenia.
Niech w nadchodzącym roku 2019
spełnią się Wasze wszystkie marzenia!

September 6, 2018

OPP- ORGANIZACJA POŻYTKU PUBLICZNGO

Po ponad trzech latach działalności  nasza Fundacja dołączyła do elitarnego grona Organizacji Pożytku Publicznego.  Dzięki temu będziemy mieli większe możliwości pozyskiwania funduszy na pomoc zwierzętom. Nasze priorytety to rozwinięcie działalności gabinetu weterynaryjnego dla małych zwierząt w Będzinie oraz remont i modernizacja ośrodka rehabilitacji dzikich zwierząt w gminie Czarne.

Ty też możesz pomóc- przekaż 1 % swo...

April 27, 2018

Zapraszamy wszystkich mieszkańców Sosnowca do skorzystania z możliwości bezpłatnego zaczipowania psa. Limit wynosi 1000 zwierząt. Wystarczy książeczka zdrowia i aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie. Czipujemy w godzinach pracy gabinetu w Będzinie, ul. Sielecka 29. Zapraszamy

Dane piesków wprowadzane są na bieżąco bazy SAFE ANIMAL (https://www.safe-animal.eu)

April 18, 2018

Do tej pory w ramach działalności statutowej wysterylizowaliśmy 87 kotek, 35 kocurów, 16 suk oraz 26 psów. Zapraszamy wszystkich do skorzystania z możliwości wysterylizowania/wykastrowania zwierzaka!